Naar  de  MOBIELE  site  >>   m.narosmassage.nl  

Naro's Massage Salon

Naro's Massage Salon

'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'
'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'
Wist u dat ..
U  via  ons  ook  een  
heerlijke  

Massage

  aan  een  ander  cadeau  kunt  doen  met  onze

Massage-Cadeaubonnen !!

Tarieven

2 personen:

30 min. p.p.   samen      € 60,-

40 min. p.p.   samen      € 80,-

60 min. p.p.   samen      € 110,-

3 personen:

30 min. p.p.   samen      € 90,-

40 min. p.p.   samen    € 110,-

4 personen:

30 min. p.p.   samen    € 110,-


Uitleg over de

Massage

Massage bij u Thuis
(2 - 4 Personen)

Het is ook prima mogelijk een afspraak te maken om meerdere personen op hetzelfde adres, aansluitend op elkaar, gemasseerd te laten worden !

Fijn wanneer u én uw partner of huisgenoot beiden een

massage

 nodig hebben of willen.

Maar ook voor vrienden- & vriendinnen-clubjes is dit een leuke toevoeging op een gezellig dagje samen-zijn gebleken. U spreekt af bij één van u thuis en terwijl de ene gemasseerd wordt, kunnen de anderen gezellig bijkletsen, koken etc. Een bijzondere en unieke extra dimensie aan uw vriendenbinding !
En wat dacht u van het organiseren van zo'n massage als cadeau voor een ander ?  Uw beste vriend(in), ouders, een pasgetrouwd stel en zelfs als blijk van waardering voor de oppas / au pair hebben wij al meegemaakt.
De massage wordt gegeven door dezelfde masseur en vindt daardoor aansluitend op elkaar plaats. Bij twee personen heeft u dezelfde keuze uit massages als bij één persoon. Bij drie personen is het handig om een maximum van drie kwartier per persoon aan te houden i.v.m. de wachttijd voor de anderen. Bij vier personen is het om deze reden het handigst om een maximum van een half uur per persoon aan te houden.
Het masseren van meerdere personen vergt extra overgangstijd & hernieuwde concentratie van de masseur voordat de volgende gemasseerd wordt. Voor twee personen geldt effectief 20 minuten aan extra tijd. Bij drie personen is dat 40 minuten en voor vier personen kunt u een uur extra rekenen.

De Massage vormen  

Uw Massage-ervaring  

Waarom massage bij ons?  

Waar rekening mee te houden?