Naar  de  MOBIELE  site  >>   m.narosmassage.nl  

Naro's Massage Salon

Naro's Massage Salon

'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'
'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'
Ontstaan
"Goeiedag,

Ik ben Genaro van der Werff, eigenaar en masseur van
Naro's Massage Salon te Amsterdam.

Na 7 jaar als fysiotherapeut te hebben gewerkt in een gezondheidscentrum in Amsterdam, heb ik besloten dat het tijd werd voor mij om uit de gezondheidszorg te stappen en in de wondere wereld van wellness.

In de gezondheidszorg gaat het helaas nog teveel om klachten en problemen die rééds bestaan, terwijl vanuit wellness de focus juist ligt op het voorkómen. U helpen zich lekker te voelen en te ontspannen, is, mijns inziens, de onbezorgde weg naar preventie.

Daarom heb ik in 2009 een  massagesalon  opgericht waar u kennis kunt maken met deze wonderbaarlijke, heilzame en ontspannende wereld van massage.

Gaandeweg het bestaan van de salon ontstond steeds vaker de vraag of wij onze diensten ook buiten onze eigen deur wilden geven : Een acute sportblessure hier en daar, zwangere vrouwen voor wie het wat lastiger werd om een trip naar de salon in het schema in te passen terwijl ze wel behoefte hadden aan een goed uitgevoerde massage, maar later ook als gezellige toevoeging op het samenkomen van vrienden en vriendinnen bij één van hun thuis.

Ook deze vraag naar uitbreiding van onze diensten past binnen de missie & filosofie van Wellness en u helpen zich lekker en ontspannen te voelen:

In uw eigen omgeving schept massage een sfeer waarbij herinnering en associatie, van ontspanning in uw eigen omgeving, dieper reiken dan de fysieke ontspanning alleen (vergelijk het met een geur of muziekje die goede herinneringen oproepen: nu kunt u het ontspannen gevoel na de massage telkens terughalen wanneer u door uw eigen huis loopt).

Anno 2010 is  Massage bij u Thuis  dan ook een vast onderdeel van onze dienstverlening geworden !

Ik nodig u bij deze dus van harte uit contact met ons op te nemen en te genieten van deze heerlijke wereld van ontspanning.

Geïnteresseerd in meer gedachtegoed achter Naro's Massage Salon ? :

Visie, Missie & Filosofie  

Waarom massage bij ons?