Naar  de  MOBIELE  site  >>   m.narosmassage.nl  

Naro's Massage Salon

Naro's Massage Salon

'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'
'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'
Voorbehoud informatie op deze Website
De website(s) 'WWW.NAROS MASSAGE.NL' en de subdomeinen (z.a. "snel.naros massage.nl") en de weergegeven inhoud ervan zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er wordt getracht de informatie regelmatig bij te houden en te actualiseren. Desalniettemin kunnen er geen rechten ontleend worden aan de informatie alhier en aanvaardt Naro's Massage Salon, als websitebeheerder, ook geen aansprakelijkheid voor onvolkomen, onjuiste of gedateerde informatie op de website.


Informatie zoals die door (medewerkers van)   Naro's Massage Salon  in de salon zelf gegeven wordt, prevaleert boven de informatie op deze website!


Controleert u ook altijd even de vermelding over de laatste pagina-update (onderaan elke pagina) om uzelf een idee te verschaffen van de actualiteit van de gegevens.


De tekst op  'NAROS MASSAGE.NL'  valt in het geheel onder het auteursrecht van   Naro's Massage Salon  en mag als zodanig niet zonder expliciete toestemming van de eigenaar, anders gebruikt en/of verspreidt worden dan aangegeven.


Naro's Massage Salon  kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk gehouden worden voor enige schade, van welke aard dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van informatie op deze website door de lezer of door verwijzingen van derden naar enige tekst op deze site (bijv. via citaten of doorlinken). De lezer en/of eindgebruiker van de tekst is zelf verantwoordelijk voor de gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van de informatie op deze website.