Naar  de  MOBIELE  site  >>   m.narosmassage.nl  

Naro's Massage Salon

Naro's Massage Salon

'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'
'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'

Buikmassage

Is een goede (toegevoegde of aparte) massage bij klachten z.a:
  • Nek- / Rugspanning (onvoldoende ontspannen buikspieren maken dat uw rugspieren harder moeten werken om u rechtop te houden)
  • Mentale spanning of vermoeidheid
    (met of zonder specifieke lichamelijke klachten)
  • Algemene of wijdverspreide stress / spanning
  • Zure oprispingen
  • Buik- / Maag- / Darm-spanning
Uitleg over de

Massage

BuikMassage

Onze massage s richten zich verder dan oorzaken van spanning die met het bewegingsapparaat te maken hebben.


Waar de achtergrond van Genaro, als fysiotherapeut, de oorzaken en mogelijkheden van spanning en ontspanning vanuit de “strakke” anatomie aanpakt (spieren, houding, beweging),
voegt Heather’s natuurgeneeskundige achtergrond mogelijkheden toe om spanning en ontspanning vanuit de interne organen te benaderen.

Samen hebben wij daarmee een buikmassage ontwikkelt die gericht is op het bevorderen van het herstellend vermogen van de darmen  -en-  het afnemen van de interne druk vanuit de buik (strakstaande/pijnlijke buikspieren verkleinen de ruimte in de buikholte waardoor er extra spanning op de interne organen komt te staan).

Onze buikmassage is een combinatie van het tot rust brengen van de buikspieren en het bevorderen van de peristaltiek, souplesse en doorbloeding van de darmen. Hierdoor wordt er letterlijk weer ruimte gecreëerd voor de interne organen en neemt uw interne spanning af.
Of natuurlijk simpelweg voor het fijne en ontspannen gevoel dat er aandacht en zorg wordt besteed aan een gebied van uw lichaam dat, tijdens de dagelijkse beslommeringen, weinig bewuste aandacht krijgt !


* Belangrijk ! : Wees u er wel van bewust dat onze buikmassage niet therapeutisch bedoeld is om één van bovengenoemde klachten op te lossen. Het is altijd van belang dat u bij aanhoudende klachten een arts raadpleegt. Onze buikmassages zijn vooral ontspannen bedoeld om uw eigen herstellend vermogen te ondersteunen. (Er zal u overigens door ons ook NOOIT gevraagd worden om uw broek of ondergoed uit te doen voor de buikmassage, zelfs uw shirt/hemd kunt u gewoon blijven aanhouden. Hooguit zal het handig zijn om uw broekriem of bovenste knopen wat losser te zetten zodat wij bij de bekkenrand kunnen komen!)

De Massage vormen  

Uw Massage-ervaring  

Waarom massage bij ons?  

Waar rekening mee te houden?