Naar  de  MOBIELE  site  >>   m.narosmassage.nl  

Naro's Massage Salon

Naro's Massage Salon

'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'
'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'

Sportmassage

* N.B.:

Laat u door niemand wijsmaken dat, welke vorm van therapie dan ook, het genezingsproces zou kunnen versnellen.

Het lichaam neemt zijn eigen tijd om te herstellen en kan hierin alleen ondersteund worden om z'n normale gang te gaan en in ieder geval niet vertraagd te herstellen.

Neemt u hierbij als voorbeeld de vele top-sporters die, ondanks de beste artsen en technieken die zij tot hun beschikking hebben, toch weken uit de roulatie blijven en zelfs vaker geblesseerd raken wanneer ze voortijdig hun sport weer gaan beoefenen.

Uitleg over de

Massage

Sport Massage

Let wel !! ...   Sport massage kan voor veel meer doeleinden toegepast worden en beperkt zich niet alleen tot klachten die met sport te maken hebben

Ook deze aanduiding is slechts een verzamelnaam van technieken. De doelen zullen hierbij per persoon verschillen en daarbij dus ook de toegepaste technieken.

Het geheel zou te uitgebreid worden om alle mogelijke (combinaties van) doelen en technieken te beschrijven, dus zal ik me hier beperken tot enkele voorbeelden:-  Geblesseerde pees na overbelasting (werk- of sportgerelateerd)
Doel:  Het natuurlijke genezingsproces optimaliseren *

Technieken:  Lokale diepe (dwarse) Fricties, Rek-technieken, Aanvullende Massage s op gerelateerde spieren
-  Verkrampte spieren na (een periode van) sporten
Doel:  Lokale doorbloeding van een spier of spiergroepen bevorderen

Technieken:  Knedingen, (Algemene) Diepe Massage, Fricties

Sport massage werkt prestatieverhogend tijdens de rust- / herstelfases van een trainingsprogramma, ondersteunt het herstelproces bij blessures en/of werk-gerelateerde aandoeningen (z.a. RSI) en verhoogt de belastbaarheid tijdens de intensievere fases van (sport)training

De Massage vormen  

Uw Massage-ervaring  

Waarom massage bij ons?  

Waar rekening mee te houden?