Naar  de  MOBIELE  site  >>   m.narosmassage.nl  

Naro's Massage Salon

Naro's Massage Salon

'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'
'Ontspan, het leven is al serieus genoeg'
Uitleg over de

Massage

3 Massage variantenStandaard

Dit is onze unieke Basis-Ontspannings-Massage gebaseerd op fysiotherapeutische inzichten. Bij deze massage gaat u voor Algemene Ontspanning en zijn er geen noemenswaardige klachten of specifieke pijnpunten waar u aandacht aan wilt besteden.
Dit is een prima kennismakingsmassage om Naro’s Massage een keer te ervaren en te voelen wat Naro’s Massage voor u kan betekenen.Gezond- / Fit- Massage

Bij deze massage besteden wij, naast de algemene ontspanning, ook nog specifieke en extra aandacht aan eventuele klachten of pijngebieden. Het is vergelijkbaar met een fysiotherapeutische of sportmassage, maar er wordt nog steeds ook aandacht besteed aan een groter omliggend gebied voor een uitgebreidere ontspanning.
Deze variant van onze massages is dus ideaal wanneer u ook specifieke klachten heeft bij uw spanning.
Wellness / Luxe Massage

Zoals de naam al aangeeft is dit de uitgebreide, luxere versie van onze Ontspanningsmassage:
U krijgt eerst een warm, lekker geurend voetenbad van +/- 10 min. met aansluitend een voetmassage van ong. 20 min.
Daarna kiest u, afhankelijk van de tijd, één of meerdere gebieden voor onstpanningsmassage en ter afsluiting ontvangt u, naar eigen wens, nog extra een hoofdmassage of een herhalingsmassage van een gebied naar keus.


60 min. = voetmassage, 1 gebied naar keus & hoofd- / herhalingsmassage

90 min. = voeten, 2 gebieden naar keus & hoofd- / herhaling

120 min. = voeten, 3 gebieden & hoofd- / herhaling

Gebieden

Ik praat hierboven over het kiezen van bepaalde gebieden ter massage. Vanuit de visie van een fysiotherapeut is het namelijk inefficient om een full-body massage te doen. Dat is als schieten met een schot hagel: het belangrijke gebied wordt vast wel een keer geraakt, maar daar zijn onnodig veel handelingen voor nodig geweest en er is dan ook onnodig veel tijd besteed aan gebieden die op dat moment helemaal niet zo van belang zijn.

Daarom maakt u bij ons altijd een keuze uit de volgende gebieden:

- Totale Rug & Nek
- Nek, Schouders, Armen
- Buik
- Benen achterkant (kuiten en hamstrings)
- Benen voorkant (bovenbenen)

Afhankelijk van de gekozen tijdsduur kunt u meerdere gebieden kiezen en bij een massage van 2 uur krijgt u dan wel zo goed als een full-body massage (u bepaalt dan zelf of u het totale lichaam kiest óf een gebied overslaat zodat er meer tijd en aandacht aan de andere gebieden gegeven kan / moet worden).

Uw Massage-ervaring  

Waarom massage bij ons?  

Waar rekening mee te houden?